Χάνει στα χαρτιά το «αιώνιο» ντέρμπι ο Ολυμπιακός - 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming σήμερα 15/2 | Βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να χάσει το ματς στα χαρτιά για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στου Ρέντη στο League Cup με τον Παναθηναϊκό.

Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι του League Cup με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να χάσουν το ματς στα χαρτιά (3-0 σετ), ενώ παράλληλα θα αναγκαστούν να παίξουν δίχως κόσμο για τρεις αγωνιστικές, ενώ τέλος θα πληρώσουν και πρόστιμο 20.000 ευρώ.



Θυμίζουμε πως από τα συγκεκριμένα επεισόδια προκλήθηκε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του.

Από εκεί και πέρα να σας υπενθυμίσουμε πως οι ερυθρόλευκοι  είχαν ζητήσει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης όχι απλά να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά και το σκορ να είναι 1-0 στα σετ και 0-0 στο δεύτερο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 18-11 όταν ο αγώνας διεκόπη.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης, ελπίζοντας πως θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News