Επεισόδια Ρέντη: Ποιος είναι ο δράστης που συνελήφθη - Ομολόγησε την πράξη του

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στο γήπεδο! (vid)

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (10.12.2023) ο δράστης της επίθεσης στου Ρέντη, ο οποίος πέταξε την φωτοβολίδα που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 18χρονο ο οποίος ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες κι ομολόγησε ότι αυτός ήταν που πέταξε τη φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο του Ρέντη, τραυματίζοντας τον αστυνομικό, ο οποίος έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Με βάση πληροφορίες του ethnos.gr οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τον χώρο του γηπέδου που ταυτοποιούν τη δράση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 18χρονος είναι οργανωμένος οπαδός και έχει πει στους αστυνομικούς ότι την φωτοβολίδα με την οποία σημάδεψε τον αστυνομικό του την έδωσε άλλο άτομο, ενώ περιέγραψε αναλυτικά στην ομολογία του όλα όσα διαδραματίστηκαν με τον αστυνομικό να πέφτει αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια του.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες για τα δραματικά γεγονότα στου Ρέντη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου τόνισε πως «υπάρχουν πληροφορίες για άτομα, που πρωταγωνίστησαν στην επίθεση κατά αστυνομικών».

Σύμφωνα με την ίδια, «υπάρχει μεγάλος όγκος δεδομένων που εξετάζεται. Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι που επιτέθηκαν στον 31χρονο αστυνομικό χωρίς αιτία».

Σημειώνεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News