Επεισόδια στο Ρέντη: Με αυτή τη ναυτική φωτοβολίδα δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο 31χρονος αστυνομικός

Επεισόδια στο Ρέντη: Με αυτή τη ναυτική φωτοβολίδα δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο 31χρονος αστυνομικός

Με αγωνία συγγενείς και φίλοι ενημερώνονται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/12/23) δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη από χούλιγκαν.

Ο 31χρονος αστυνομικός, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο εκδόθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι είναι σε καταστολή στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο αστυνομικός μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ωστόσο κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε, καθώς η ζημιά στον μηρό του από τη ναυτική φωτοβολίδα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι πολύ σοβαρή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών  φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών ενώ νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (08/12/23) υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση. Από το πρωί όσοι έχουν προσαχθεί στην Πέτρου Ράλλη, δίνουν αποτυπώματα, ενώ όσοι θέλουν δίνουν και DNA, με στόχο την ανίχνευση πυρίτιδας.

Έξω από το Αλλοδαπών έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς των προσαχθέντων οι οποίοι ζητούν την άμεση απελευθέρωση των δικών τους ανθρώπων. Συνολικά χθες το βράδυ από το κλειστό του Ρέντη προσήχθησαν 424 άτομα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News