Καλμαζίδης: «Πάμε στην Ολλανδία για τη νίκη»

Καλμαζίδης: «Θέλουμε την ρεβάνς από την ΑΕΚ - Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου»

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε μετά την επικράτηση της ομάδας του επί της Τσβόλε στον πρώτο αγώνα της φάσης των “64” του CEV Challenge Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna:

Το σχόλιό του για τον αγώνα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε, επιτέλους, τα επίσημα παιχνίδια. Αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη το κάνει καλύτερο, καθώς αγωνιζόμαστε σε ένα θεσμό με πολλά νοκ-άουτ και αν χάσεις την πρόκριση φεύγει από την συνέχεια.

Σαφώς έχουμε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι σήμερα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα δημιουργούμε και αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας και να νιώθουμε καλύτερα εντός των τεσσάρων γραμμών».

Για την έκβαση του αγώνα ως προς την απόδοση του Παναθηναϊκού:

«Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα σετ βγάλαμε άγχος. Μπορούσαμε να παίξουμε και δεν μας έβγαινε σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού. Μάλιστα και η Τσβόλε ήταν αρκετά έτοιμη ομάδα, είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Είχαν αυτοματισμούς, κάτι που δεν έχουμε ακόμα εμείς».

Για τη ρεβάνς:

«Δεν θέλω τα κορίτσια να σκέφτονται ότι πάνε για να πάρουν δύο σετ. Πάμε μόνο για τη νίκη στην Ολλανδία, όχι για τα δύο σετ. Πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι θέλουμε μόνο δύο σετ γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ και να… τρέχουμε. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, όλα κρίνονται στον δεύτερο αγώνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News