Και τώρα έχει να ανέβει βουνό...

Και τώρα έχει να ανέβει βουνό...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και στον Άγιο Θωμά και πλέον αναζητεί τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Δικέφαλο για να βρεθεί εκείνος στον τελικό!

«Πάγωσε» ο κόσμος στον Άγιο Θωμά από την εκκίνηση του παιχνιδιού, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε απόδοση αντίστοιχη με τον πρώτο αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν με το συντριπτικό 12-25 να κατακτήσουν το πρώτο σετ.

Το… χαστούκι ήταν δυνατό, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ξύπνησαν και με σούπερ Ερνάντεζ έφεραν στα μέτρα τους το παιχνίδι πετυχαίνοντας την ανατροπή από 0-1 σε 2-1 (25-16, 25-23).

Στη συνέχεια οι πράσινοι τα … θαλάσσωσαν στο φινάλε του 4ου σετ. Εκεί που είχαν προβάδισμα 20-19 με άσο του Μπάση ο Δικέφαλος έκανε επιμέρους σερί 1-6 και ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το παιχνίδι στο tie-break.

Ο ΠΑΟΚ τελικά έφυγε με το διπλό (13-15), έκανε το 2-0 στη σειρά και πλέον η ομάδα του Ανδρεόπουλου ψάχνει τρεις σερί νίκες.

Τα σετ: 12-25, 25-16, 25-23, 21-25, 13-15

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News