Αυτό δεν ήταν... Παναθηναϊκός! (vids)

Αυτό δεν ήταν... Παναθηναϊκός! (vids)

Μετά το φιάσκο της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και ηττήθηκε για πρώτη φορά από την… αγαπημένη του ομάδα!

Οι «πράσινοι» διψούσαν για τον ευρωπαϊκό τίτλο, ο στόχος δεν επετεύχθη στο άδειο γήπεδο του Αγίου Θωμά και στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ φάνηκαν… τα (ψυχολογικά) σημάδια εκείνου του αποκλεισμού.

Εκείνοι μετρούσαν πέντε (!) συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης (22/3) ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τους «ασπρόμαυρους» σε 1 ώρα και 20 λεπτά…

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου έκανε θετική εκκίνηση στο πρώτο σετ, αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έκανε την ολική ανατροπή (25-20).

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκε για επαφή στο φιλέ στον τελευταίο πόντο του σετ, αλλά ο διαιτητής Γεροθόδωρος τον ενημέρωσε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Στο 2ο και στο 3ο σετ ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλα τα σημεία και δίκαια έφθασε στη νίκη με πρωταγωνιστές του πρώην πράσινους, Βαν ντε Ντρις και Ράπτη!

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-22

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News