Κέρδισε με... ανατροπή τον Αριστοτέλη ο Παναθηναϊκός

Κέρδισε με... ανατροπή τον Αριστοτέλη ο Παναθηναϊκός

Παρότι έμεινε πίσω στα σετ το Τριφύλλι ξύπνησε έγκαιρα και πήρε καθαρή νίκη 3-1 κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Κάνοντας ροτέισον σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας με σκορ 3-1 σετ, μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Volley League. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Κωστόπουλο και Μπάση.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στο δεύτερο σετ έβγαλε αντίδραση, και με εξαίρεση το 0-1 του Αριστοτέλη Σκύδρας, δεν άφησε ξανά τους φιλοξενούμενους να πάρουν προβάδισμα.

Μάλιστα, μετά το προβάδισμα τεσσάρων πόντων (14-10), οι γηπεδούχοι έφτασαν πέντε πόντους από την κατάκτηση του σετ, όντας στο +8 (20-12). Η ισοφάριση στα σετ ήρθε, εύκολα, για τον Παναθηναϊκό με σκορ 25-14.

Από το 1-1 στα σετ και μετά, ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση ενός ρόλου.

Οι «πράσινοι» ήταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και με… ρεσιτάλ από τα εννέα μέτρα κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα στα σετ (2-1) με σκορ 25-19 και στο τέταρτο σετ δεν άφησαν καμία ελπίδα στους φιλοξενούμενους κλείνοντας το παιχνίδι με σκορ 25-11 για το τελικό 3-1 σετ.

Τα σετ: 17-25, 25-14, 25-19, 25-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News