Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό, 3-0 ο Ολυμπιακός

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό, 3-0 ο Ολυμπιακός

Η Κ15 του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League Κ15.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 των Πρασίνων στο γήπεδο των Τραχώνων για τη 10η αγωνιστική.

Οι Πράσινοι άρχισαν καλά το παιχνίδι χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 1′ με τον Σουχλάκη κι άλλη μία στο 18′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκρεμούτη.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε το Τριφύλλι και αφού προηγήθηκε στο 22′ με τον Μιχαηλίδη, πέτυχε και το 0-2 στο 26′ με τον Ξανθόπουλο έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του ματς.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 63′ με τον Τρικαλιώτη για το τελικό 0-3.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος, Βύντρα, Γαζής (68′ Τσώμος), Ρεμούνδος (63′ Αρβανιτάκης), Γκρεμούτης, Θεοχάρης, Σουχλάκης (68′ Αργυρόπουλος), Ιωάννου (63′ Κουρουνιώτης), Κίτσας.

Ολυμπιακός: Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καπάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Κάπελας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος, Ξανθόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρεται για ηρεμία στον Παναθηναϊκό!

Εφέτος ο Παναθηναϊκός θυμίζει κάτι από το ξεχασμένο του status.

Έχει στο ρόστερ του ταχύτητα, ποιότητα και προσωπικότητα μεν αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο γι’αυτό υπάρχει αδημονία για ενισχύσεις και ποιοτικές μεταγραφές.

Προ μερικών ημερών η νίκη στα Γιάννενα ήταν ενθαρρυντική, γιατί μετά από μέρες ο πρωτοπόρος (ειδικά στο πρώτο μέρος) έπαιξε (πιο) ελκυστικό ποδόσφαιρο κι είχε παραγωγή επιθέσεων απ’ όλους τους δυνατούς χώρους.

Η ήττα στην Τούμπα σε πήγε πίσω αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι να βγουν από το τερέν Κουρμπέλης και Μπερνάρ δεν ήσουν χειρότερος του γηπεδούχου.

Ίσα-ίσα! Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια με τους τίτλους που κατέκτησε αλλά αγωνιστικές αδυναμίες έχει και δεν ξέρουμε αν οι νεαροί του παίκτες αντέξουν την πίεση που ασκεί η Λεωφόρος.

Η ομάδα του Λουτσέσκου προσφέρεται για μία νίκη που θα σημάνει ψυχολογική ανάταση την οποία ο σύλλογος τόσο χρειάζεται.

Ο πρωτοπόρος ταλαιπωρείται από πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με καχυποψία λόγω των τόσων ετών χωρίς πρωτάθλημα κι έχει ανάγκη να βρει ηρεμία μέσα από την εικόνα του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News