Στα ύψη το μπάτζετ του Παναθηναϊκού - «Πιάνει» ξανά τα 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

Στα ύψη το μπάτζετ του Παναθηναϊκού - «Πιάνει» ξανά τα 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

Με μεγάλη αισιοδοξία βλέπουν το μέλλον στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την επιστροφή στην Ευρώπη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να φθάσει το μπάτζετ στα επίπεδα… Στραματσόνι. Το newspao.gr αποκαλύπτει.

Ο Παναθηναϊκός μετά από χρόνια «πατάει» σε γερές βάσεις, καθώς έχει «δέσει» ήδη τον προπονητή του, ενώ διαθέτει έναν κορμό ικανό για πρωταθλητισμό. Το σημαντικότερο δε είναι πως ο σύλλογος έχει γερό σύμμαχο τον πράσινο λαό!




Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μπάτζετ της νέας σεζόν θα κυμανθεί από 18 εκατ. ευρώ μέχρι και 20 εκατ. ευρώ (μαζί με εφορία και τις απολαβές προπονητή και του υπόλοιπου τιμ), ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μικρή υπέρβαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ούτως ή άλλως, ο Γιοβάνοβιτς έχει πάρει τις εγγυήσεις του και για αυτό το λόγο, υπέγραψε και διετές συμβόλαιο στο Τριφύλλι.

Το τελικό νούμερο θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας στους καλοκαιρινούς αγώνες του UEFA Europa Conference League κι αν εκείνη θα εισέλθει στους χρυσοφόρους ομίλους. Ακόμα, θα παίξουν ρόλο οι αποχωρήσεις στην ομάδα, μιας και μπορεί να εξοικονομηθεί ένα ποσό ανάμεσα στα 2-4,5 εκατ. ευρώ.




Ταυτόχρονα, μεγάλη σημασία παίζουν τα εξασφαλισμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά (ο Παναθηναϊκός θα παίξει μπάλα στον CosmoteTV), αλλά και η σημαντική αύξηση που θα σημειωθεί στα εισιτήρια διαρκείας. Είναι, βέβαιο, πως οι φίλοι της ομάδας θα ανταποκριθούν θερμά την επόμενη σεζόν, ενώ το συντριπτικό ποσοστό θα ανανεώσει το διαρκείας του από νωρίς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News