Παναθηναϊκός: Ευθύνες, πίκρα και ανάγκη για άμεση αντίδραση
Μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός AKTOR καλείται να μείνει όρθιος και να προστατεύσει τη σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται μπροστά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της φετινής σεζόν, μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια στα playoffs της EuroLeague.
Η αποτυχία είναι μεγάλη, γιατί ήρθε σε μια χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις, τεράστια επένδυση και ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Το Τριφύλλι είχε το προβάδισμα στη σειρά, είχε δύο νίκες στην Ισπανία, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και έχασε την πρόκριση.
Οι ευθύνες για την εικόνα της ομάδας είναι πολλές και δεν περιορίζονται σε ένα πρόσωπο. Ο Εργκίν Αταμάν έχει μεγάλο μερίδιο για τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR στα καθοριστικά παιχνίδια, όμως και οι παίκτες οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους.
Σε τέτοιες βραδιές, η ποιότητα δεν αρκεί. Χρειάζεται συγκέντρωση, χαρακτήρας, καθαρό μυαλό και προετοιμασία. Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν τα είχε στον βαθμό που έπρεπε και το πλήρωσε με τον πιο σκληρό τρόπο.
Υπάρχει και το κομμάτι της διαιτησίας, για το οποίο οι «πράσινοι» έχουν δικαιολογημένα παράπονα μέσα στη σειρά. Τα διαφορετικά κριτήρια και η συνολική αντιμετώπιση προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να σβήσει τα αγωνιστικά λάθη και τις χαμένες ευκαιρίες.
Το ζητούμενο πλέον είναι η αντίδραση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR στάθηκε δίπλα στην ομάδα σε όλη την Ευρώπη και δεν άξιζε αυτή την εικόνα. Η σεζόν συνεχίζεται και το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να μείνει ενωμένο, να βγάλει εγωισμό και να κλείσει τη χρονιά με σεβασμό στη φανέλα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού