Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα πρόγνωση για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η τελευταία πρόγνωση του Meteo για το ΟΑΚΑ δείχνει καταιγίδες ακόμη και την ώρα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Με βροχές και καταιγίδες το ντέρμπι; Η πρόγνωση την ώρα του αγώνα

Ο καιρός αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο για απόψε (1/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η νεότερη πρόγνωση του Meteo για την περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για όσους ετοιμάζονται να βρεθούν στις εξέδρες. Τα στοιχεία δείχνουν καταιγίδες από το μεσημέρι, με τα φαινόμενα να ενδέχεται να συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στις 14:00 προβλέπεται θερμοκρασία 17 βαθμών Κελσίου, με υγρασία 93% και καταιγίδα. Η εικόνα παραμένει ίδια και στις 17:00, όταν ο υδράργυρος αναμένεται να υποχωρήσει στους 16 βαθμούς.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, συγκεντρώνει η πρόγνωση για τις 20:00, δηλαδή μισή ώρα μετά τη σέντρα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Το Meteo εξακολουθεί να προβλέπει καταιγίδα, με θερμοκρασία 16 βαθμών και υγρασία που φτάνει το 98%.

Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 4 μποφόρ και ταχύτητα περίπου 24 χιλιομέτρων την ώρα. Ακόμη και στις 23:00, η συγκεκριμένη πρόγνωση διατηρεί το ενδεχόμενο καταιγίδας στην περιοχή.

Οι συνθήκες αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν και το αγωνιστικό κομμάτι, ιδιαίτερα εάν η βροχόπτωση είναι έντονη. Ένας βαρύς ή ολισθηρός αγωνιστικός χώρος μπορεί να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Για την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, όπως και για την ΑΕΚ, η προσαρμογή στις καιρικές συνθήκες μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον παράμετρο στην αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, η ΕΜΥ έχει εκδώσει πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η Αττική δεν περιλαμβάνεται στις περιοχές που κατονομάζονται στο συγκεκριμένο έκτακτο δελτίο, όμως η τοπική πρόγνωση του Meteo για το ΟΑΚΑ παραμένει επιβαρυμένη.

Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες θα δείξει εάν οι καταιγίδες θα επηρεάσουν τελικά το ντέρμπι και σε ποιο βαθμό, με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί υπό βροχή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr