Ραγδαίες εξελίξεις στον Εξάστερο

Ραγδαίες εξελίξεις στον Εξάστερο

Μετά τη συνάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς πάρθηκε απόφαση για ενίσχυση το συντομότερο, ενώ δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το newspao.gr Γιαννακόπουλος και Τζόρτζεβιτς τα είπαν για τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Έπειτα από κάποιες ώρες ήρθε και η επιβεβαίωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ έρχονται… ραγδαίες εξελίξεις.

Νωρίτερα αναφερθήκαμε στις μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα αναφέραμε ότι οι πράσινοι θα ενισχυθούν σίγουρα στο 1 και στο 5.

Η μία είναι στην περιφέρεια με την απόκτηση ενός γκαρντ, ενώ η άλλη είναι στην φροντ λάιν με έναν αθλητικό ψηλό, που δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Βέβαια, όποιος και να αποκτηθεί δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα θα έχει μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top16 που θα είναι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ (25/2).

Από εκεί και πέρα υπάρχει σκέψη να ενισχυθεί η ομάδα και στη θέση 3 με τον Μπράμο να παίζει δυνατά, χωρίς όμως να το επιβεβαιώνει η ΚΑΕ.

Τέλος, σχετικά με τον Γκίμπσον οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα, αλλά έχουν στο περίμενε τον παίκτη, καθώς περιμένουν κάτι καλύτερο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News