Οικονόμου: «Μισό και πέτσινο μπορεί να είναι; Eίπαμε να το αφήσουμε σε καμία άλλη ομάδα αλλά...» (vid)
Ο Δημήτρης Οικονόμου σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στον ΣΚΑΪ, με τον Γιάννη Πιτταρά να απαντά για τη διαιτησία.
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τους Δημήτρη Οικονόμου και Γιάννη Πιτταρά να ανταλλάσσουν ποδοσφαιρικές ατάκες στον τηλεοπτικό αέρα.
Η επικράτηση των «ερυθρόλευκων» με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, να πικάρει τον συνάδελφό του για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
«Δεν χρειάζονται πολλά για την νίκη, ένα (σσ: γκολ) φτάνει. Μισό μπορεί να είναι; Μισό και «πέτσινο» μπορεί να είναι, να το πω σαν Ολυμπιακός;», ανέφερε αρχικά ο Οικονόμου.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έφερε την αντίδραση του Γιάννη Πιτταρά, ο οποίος έστρεψε τη συζήτηση σε μια φάση με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τεττέη. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψη ότι υπήρξε παράβαση σε βάρος του επιθετικού του Παναθηναϊκού, για την οποία ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε δείξει κόκκινη κάρτα: «Έχε χάρη που ο διαιτητής δεν είδε εκείνο το μαρκάρισμα στον Τεττέη. Ήταν για κόκκινη».
Ο Οικονόμου επανήλθε αμέσως, αμφισβητώντας τα παράπονα για τη διαιτησία και υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η εικόνα των Πειραιωτών διαφοροποιήθηκε μετά την αποβολή, ενώ θέλησε να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του επικαλούμενος αριθμούς από την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων: «Α, φταίει ο διαιτητής τώρα; Ρε κερδίσαμε; Λοιπόν, καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός, για να είμαστε και δίκαιοι τώρα. Μετά την αποβολή μαζευτήκαμε λίγο αλλά γενικά ήμασταν καλύτεροι. Και για να κάνουμε το λογαριασμό, σε 74 αγώνες μεταξύ μας έχουμε 34 νίκες Ολυμπιακού, εσείς μόνο 25 και 16 ισοπαλίες.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτύπησε» ξανά ο Γιαννακόπουλος «Όταν υπολογίζεις τι μπορείς να προσφέρεις σε Γιόκιτς»
- Νέες σπόντες για Γιάγκουσιτς: «Χατ τρικ με την Κροατία, μόλις 7 λεπτά στο ντέρμπι»
- Η νέα συμφωνία του Παναθηναϊκού, τα περισσότερα χρήματα και η εξέλιξη με τον Βοτανικό
- Οικονόμου: «Μισό και πέτσινο μπορεί να είναι; Eίπαμε να το αφήσουμε σε καμία άλλη ομάδα αλλά...» (vid)
- «Στο Καραϊσκάκη για Τεττέη - Σίγουρος για μεταγραφή-ρεκόρ ο Μπαλντίνι»