Βαρούχας: «Αυστηρή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Κηφισιάς»
Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, όμως η διαιτησία μπήκε στο μικροσκόπιο, με τον Βαρούχα να σχολιάζει οφσάιντ, VAR και αποβολή.
Στο επίκεντρο της συζήτησης μπήκαν ορισμένες αποφάσεις από το Παναθηναϊκός–Κηφισιά 3-0, μετά την τοποθέτηση του Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή.
Ο έμπειρος αναλυτής διαιτησίας στάθηκε τόσο σε φάσεις οφσάιντ όσο και στη διαχείριση των καρτών, δίνοντας τη δική του ερμηνεία για όσα έγιναν στο ματς.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος, με τον Φωτιάς στο VAR, ενώ έγινε αναφορά και στην υπόδειξη του Οικονόμου σε φάση οφσάιντ, την οποία ο Βαρούχας έκρινε προβληματική.
Στο ίδιο πλαίσιο, στάθηκε και στη φάση που αφορά τον Ανδρέας Τεττέη, σημειώνοντας πως υπάρχει κίτρινη κάρτα στον Πέτκοφ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για «πολύ αυστηρή» δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι, όπου –όπως τόνισε– σηκώθηκε σημαία για οφσάιντ, όμως κατά την άποψή του η υπόδειξη δεν ήταν σωστή, υπογραμμίζοντας ότι η σημαία πρέπει να σηκώνεται μόνο όταν το οφσάιντ είναι απολύτως ξεκάθαρο.
Αναλυτικά, όσα είπε:
«Διαιτητής ο Παπαδόπουλος, στο VAR ο Φωτιάς. Ο Οικονόμου υποδεικνύει παράβαση για οφσάιντ. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια παράβαση. Στη φάση με τον Τεττέη υπάρχει κίτρινη κάρτα στον Πέτκοφ. Στη συνέχεια, θα δούμε ότι υπάρχει πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο γκολ του Σφιντέρσκι σηκώθηκε η σημαία για οφσάιντ. Θα δούμε ότι η υπόδειξη είναι λανθασμένη. Μόνο σε περίπτωση ολοφάνερου οφσάιντ, σηκώνεις τη σημαία».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας