Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω το φιλικό με τη Γκρασχόπερς και στρέφεται στο τελευταίο τεστ πριν από τις ευρωπαϊκές μάχες.

Αυτόματο προσχέδιο

Μετά το αποψινό φιλικό απέναντι στη Γκρασχόπερς στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το τελευταίο τεστ πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν τη Ραπίντ Βιέννης. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το σύνολο του Τζέικομπ Νίστρουπ. Ο Δανός τεχνικός θα έχει την τελευταία ευκαιρία να δοκιμάσει το βασικό του σχήμα και να καταλήξει στις επιλογές του για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Το ενδιαφέρον θα στραφεί στην αγωνιστική συνοχή, στην ένταση που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός και στον βαθμό ετοιμότητας των νέων αποκτημάτων. Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί χρόνος στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα απέναντι στην Πάκσι.

Η ευρωπαϊκή σεζόν των «πράσινων» αρχίζει στις 23 Ιουλίου, με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ουγγρική ομάδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr