Κρουζέιρο για Τετέ - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Τον Τετέ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Κρουζέιρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων!

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και, όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα της χώρας του, αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές στη μεταγραφική τους λίστα.

Παρά το ενδιαφέρον, οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη φαίνεται πως είναι περιορισμένες, καθώς οι «πράσινοι» δεν δείχνουν καμία διάθεση να αποχωριστούν τον παίκτη.

Ο ίδιος ο Τετέ, μιλώντας σε βραζιλιάνικη εκπομπή, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει να φύγει, τονίζοντας: «Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να γίνει μόνο με δανεισμό, αλλά η ομάδα δεν θα το επιτρέψει. Είναι απίθανο να με δώσουν ως δανεικό. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες του εξωτερικού τώρα και είπαν ότι είμαι ο μοναδικός που δεν θα με άφηναν να φύγω με τέτοιο τρόπο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr