Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέο βίντεο, στρέφοντας τα πυρά του στην EuroLeague για όσα έγιναν στο Final Four.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέα τοποθέτηση μέσω βίντεο, αυτή τη φορά απευθυνόμενος με έντονο ύφος προς την EuroLeague.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εμφανίστηκε εκνευρισμένος για όσα συνέβησαν στο Final Four, θέτοντας θέμα ευθύνης της διοργανώτριας αρχής.
Στο μήνυμά του έκανε σύγκριση με το πώς θα αντιμετωπιζόταν ο Παναθηναϊκός σε αντίστοιχη περίπτωση, υποστηρίζοντας πως θα είχαν επιβληθεί βαριές ποινές, μεγάλα πρόστιμα και αγωνιστικές τιμωρίες.
Ο Γιαννακόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως, κατά την άποψή του, όσα έγιναν συνέβησαν υπό την ευθύνη της EuroLeague και ζήτησε να υπάρξει αντίδραση από τη διοργάνωση.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για το ενδεχόμενο να στραφούν ξανά οι ευθύνες προς το πρόσωπό του, εκφράζοντας την αγανάκτησή του με χαρακτηριστικές φράσεις.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Στην Ευρωλίγκα, αν όλα αυτά είχαν γίνει σε αγώνα του Παναθηναϊκού, θα μας είχατε ρίξει εκατομμύρια πρόστιμο. Θα μας είχατε ρίξει αγωνιστικές. Δεν θα μπορούσα να πάω και στην επόμενη ζωή μου στο γήπεδο. Τώρα, υπό τη δική σας ευθύνη, γίνανε όλα αυτά, τι σκ@τ@ θα κάνετε. Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Άιντε, μπράβο. Έχε χάρη που με έχετε πετύχει, όπως με έχετε πετύχει.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου: «Περιμένω και απαιτώ μια συγνώμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού...» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ