Παναθηναϊκός: «Γέφυρες» στην ΑΕΚ από τον Ρενάτο Σάντσες
Ο Ρενάτο Σάντσες επιθυμεί την παραμονή του στην Αθήνα και ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε μέσω του νέου μανατζερικού γραφείου του, στην ΑΕΚ.
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κρατήσει τον Ρενάτο Σάντσες στο ρόστερ του και δεν μπήκε στη διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέρασε ευχάριστα τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και δείχνει πρόθυμος να παραμείνει στη χώρα.
Μέσα από το νέο του μανατζερικό γραφείο, εκείνος προτάθηκε στην ΑΕΚ με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα να διαχειρίζεται τις συγκεκριμένες υποθέσεις και τον Μάρκο Νίκολιτς να έχει λόγο στις αποφάσεις.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤη φετινή σεζόν, ο Ρενάτο Σάντσες έπαιξε για 1.205 λεπτά με τη φανέλα του «Τριφυλλιού».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»