Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές στην ενδεκάδα με ΑΕΚ
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ και ο Ρουί Βιτόρια συνεχίζει να σκέφτεται την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που μπορεί να παρατάξει.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν μονάχα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Γι’ αυτό το λόγο επειδή ο Ρουί Βιτόρια γνωρίζει πολύ καλά την κομβικότητα του συγκεκριμένου ματς, προσπαθεί να βρει και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία θα τον οδηγήσει στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αρχικά πιθανή αλλαγή στην ενδεκάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί στον «Άσσο» με τον Γιούρι Λοντίγκιν ν’ αντικαθιστά τον αρνητικό το τελευταίο διάστημα Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος στο Φάληρο έκανε κι ένα τραγικό λάθος για το 1-0 του Ολυμπιακού.
Όσον αφορά τα στόπερ έρχεται το δεύτερο δίλημμα, καθώς ο Γεντβάι ήταν αρνητικός μετά από τρεις μήνες απουσία στο αιώνιο ντέρμπι και είναι πιθανόν ο Πάλμερ-Μπράουν να ξεκινήσει δίπλα στον Ίνγκασον με τους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς να συμπληρώνουν τα άκρα της άμυνας.
Επιπλέον η παρουσία των Σιώπη, Ουναχί στο κέντρο θεωρείται δεδομένη κι έπειτα παίζεται μια θέση ανάμεσα στους Τσέριν και Μαξίμοβιτς για τη θέση «8» με τον Σλοβένο να συγκεντρώνει ένα μικρό προβάδισμα αυτή τη στιγμή.
Τέλος, όσον αφορά την επιθετική γραμμή οι Τετέ-Σφιντέρσκι είναι σίγουρο ότι θα ξεκινούσαν βασικοί και μια θέση για το δεξί άκρο της επίθεσης διεκδικούν οι Τζούρισιτς με τον Πελίστρι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη