Παναθηναϊκός: Πρώτα η άμυνα
Ο Ρουί Βιτόρια ξέρει πως ο ΟΣΦΠ είναι πιο αθλητική ομάδα, έχει περισσότερα τρεξίματα, παίζει σε πιο υψηλή ένταση.

Δεν έχει όμως ποιότητα σε παιχνίδι μικρού χώρου, λείπουν Φορτούνης και Ποντένσε. Όταν παίζεις στο Φάληρο, ξέροντας ότι δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς μαζί τους σε ταχύτητα/ανάσες, πρώτη σου σκέψη είναι να τους μικρύνεις το γήπεδο.
Να κατεβάσεις τα μέτρα της πίεσης, να έχεις κοντά τους κεντρικούς σου αμυντικούς και σε μικρή απόσταση από εκείνους τον Μανώλη Σιώπη.
Ποιότητα ο Παναθηναϊκός έχει μπόλικη από τη μέση και μπροστά αλλά τι να το κάνεις που αυτοί οι παίκτες δεν έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μεταξύ τους και τα χαρακτηριστικά τους (Τετέ, Ουναχί, Τζούρισιτς, Μπακασέτας δεν μαρκάρουν ούτε με τα μάτια) δημιουργούν ανισορροπία που με την σειρά της φέρνει λανθασμένες μεταβιβάσεις, χαμένες ευκαιρίες, μη σίγουρη κατοχή.
Αφήστε που κι η έλλειψη δυνάμεων δεν επιτρέπει στους φορ να παίξουν με ένταση ανάμεσα στις γραμμές αμύνης του αντιπάλου. Δίχως Key passes, χωρίς να μπορείς να τρομάξεις τον αντίπαλο, χωρίς κάθετο παιχνίδι, πρέπει να διασφαλίσεις πρώτα ότι δεν θα δεχτείς γκολ και μετά να ακουμπήσεις στην ατομική ποιότητα των μπαλαδόρων σου, μπας και τους σκαρώσεις ζημιά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αυτός είναι ο Έλληνας με out που έχει κυκλώσει ο Παναθηναϊκός» (vid)
- Ρεπόρτερς Ευρωλίγκα: «Η Κριστίνα Τόμιτς έβαλε τέλος στις συζητήσεις για Δώρα ή Ντενίζ» (pic)
- Κοτζιάς για Μίσιτς και Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά...» (vid)
- Κοτζιάς: «Ο Άντεμ Μπόνα θα εκτοξευθεί στα χέρια του Αταμάν» (vid)
- Τόσο κόστισε η πώληση Φουρτάδο - Γιατί δεν παίρνει χρήματα ο Παναθηναϊκός