Κοτζιάς για Μίσιτς και Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά...» (vid)
Ο Τόλης Κοτζιάς έδωσε «ψωμάκι» για το μέλλον του Βασίλιε Μίσιτς. Ποια τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε»:
«Το Body Language του Μίσιτς, ήταν περιμένω τα πλέι οφς για να φύγω. Η πιάτσα έχει βουίξει πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Κρέσπο, τον Ισπανό ατζέντη για να τον εκπροσωπήσει στην Ευρώπη.
Στην Αμερική έχει τη Wasserman, που έχει τον Ναν, τον Γκραντ, τον Γκος, τον Μήτογλου. Ο Κρέσπο έχει τον Χουάντσο, τον Μίροτιτς. Η πιάτσα έχει βουίξει πως είναι πιθανό, ο Μίσιτς να πάει στη Χάποελ Τελ Αβίβ.
Αν ρωτάνε οι φίλοι για Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά ο Παναθηναϊκός δίνει 4.5 στον Ναν, 3 στον Σλούκα, στον Γκραντ πάνω από εκατομμύριο. Δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται
- Ιταλική ομάδα για Ταμπόρδα - Οι πιθανοί όροι ενός deal
- Παναθηναϊκός: Μετά τον Αντίνο «δένει» και χαφ με μεγάλο κόστος
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο θα έχει στην Ουγγαρία με Φερεντσβάρος