Παναθηναϊκός: Ο Φουρτάδο πήρε τεράστια μεταγραφή στο εξωτερικό (pic)
Αν και φαινόταν «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, η Λαμία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκουστάβο Φουρτάδο στην Κρασνοντάρ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (σ.σ που έκανε ζημιά στο Τριφύλλι με δύο γκολ στον αγώνα του β’ γύρου) δεν μετακόμισε τελικά στον Πειραιά, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρασνοντάρ.
Τη μεταγραφή έκανε γνωστή με ανακοίνωση η ομάδα της Λαμίας.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπογράφω με αυτόν τον γίγαντα. Θα τα πούμε σύντομα ταύροι», έγραψε ο Φουρτάδο σε ανάρτησή του στο Instagram λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του ντιλ.
Η ανακοίνωση της Λαμίας:
«Παίκτης της Κράσνονταρ από την επόμενη σεζόν θα γίνει ο Gustavo Furtado.
Η Λαμία και η Κράσνονταρ ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Gustavo Furtado. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στους μαυροπράσινους στο τέλος της σεζόν, καθώς υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2025.
Του ευχόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Αταμάν για Λεσόρ: «Θα πάρει λεπτά με Φενέρ, αν κάνει καλή προπόνηση»
- Παναθηναϊκός: Με το όνομα του Λεσόρ ο πίνακας στην Etihad Arena (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλείσει Μπατουμπίνσικα με 1,5 εκατ. ευρώ»
- «Στα ραντάρ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Πάλμα»
- Final Four: Τόσο κοστίζει το φοβερό ρούχο του Κέντρικ Ναν!