Ρεπόρτερς Ευρωλίγκα: «Η Κριστίνα Τόμιτς έβαλε τέλος στις συζητήσεις για Δώρα ή Ντενίζ» (pic)
Η ξένη ιστοσελίδα sportske.net «εξύψωσε» την Κριστίνα Τόμιτς στην αναπόφευκτη σύγκριση με τη Δώρα Παντέλη και την Ντενίζ Ακσού.
Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, για καιρό υπήρχε το debate, για το ποια είναι η ομορφότερη ρεπόρτερ ανάμεσα στη Δώρα Παντέλη και την Ντενίζ Ακσού.
Το debate, τελείωσε, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, η Κριστίνα Τόμιτς.
Η Σέρβα καλλονή ρεπόρτερ είχε γίνει viral από ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τώρα, επανήλθε στο προσκήνιο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΗ Δώρα Παντέλη, φυσικά, είναι η πιο γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή «Playmakers» των καναλιών NOVA, ενώ η Ντενίζ Ακσού έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο στο Final Four του Βερολίνου, όσο και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο (φωτό).
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»