Παναθηναϊκός: Αυτό που λείπει από τον Πλάις
Ο Τιμπόρ Πλάις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και ήταν θετικό βάσει και των συνθηκών που υπήρχαν.

Ο Τιμπόρ Πλάις αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να καλύψει συγκεκριμένα κενά και να κάνει πολύ απλά και ταυτόχρονα λίγα πράγματα που θα του ζητήσει ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά.
Μάλιστα το ντεμπούτο του Γερμανού σέντερ με την πράσινη φανέλα μπορούμε να πούμε πως ήταν θετικό, καθώς βάσει των συνθηκών έδειξε ότι με την εμπειρία του, το μέγεθός του (2,18μ) και το ότι γνωρίζει τα θέλω του προπονητή του μπορεί να προσφέρει σημαντικά πράγματα μέσα στη σεζόν που απομένει.
Από εκεί και πέρα το βασικό ζητούμενο είναι να βρει ρυθμό ο παίκτης, του έλειπε χθες, και έπειτα να μάθει τους συμπαίκτες του, ώστε να μπορούν να συνεργάζονται καλύτερα. Κάτι που χθες, όπως είναι λογικό, δεν ήταν εφικτό να γίνει σε άψογο βαθμό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θα έπαιρνα Μπράιαντ ή Έξουμ - Πάει Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος»
- Μπίλι Μπάρον: «Θα έβαζα χρήματα στον Παναθηναϊκό για νικητή της EuroLeague»
- Παναθηναϊκός: Ευχάριστα με Σλούκα, τι ισχύει με Παπαπέτρου
- Αλλάζει το ρόστερ ο Παναθηναϊκός: Νέοι παίκτες σε όλες τις γραμμές - Φεύγει ο Γερεμέγεφ
- Παναθηναϊκός - COSMOTE: Συμφωνία που σπάει τα ταμεία με οκταψήφιο ποσό