Παναθηναϊκός: Όλη η ομάδα παρούσα στα γενέθλια του γιου του Μπράουν!
Ολόκληρη η ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσε το «παρών» σε μια όμορφη οικογενειακή στιγμή, τιμώντας το πρώτο γενέθλιο του μικρού Ζέιν, γιου του Λορέντζο Μπράουν.
Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει πολλές φορές πως η σχέση τους ξεπερνά τα όρια του αγωνιστικού χώρου, αφού περνούν αρκετό χρόνο μαζί και στην προσωπική τους ζωή.
Αυτή τη φορά, είχαν έναν ιδιαίτερο λόγο για να συγκεντρωθούν ξανά και να γιορτάσουν με χαμόγελα και καλή διάθεση.
Το Μεγάλο Σάββατο, ο Λορέντζο Μπράουν και η σύζυγός του διοργάνωσαν μια χαρούμενη γιορτή γεμάτη χρώμα και παιχνίδι, για να τιμήσουν τον πρώτο χρόνο ζωής του γιου τους.
Στη ζεστή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί συμπαίκτες του Μπράουν – ανάμεσά τους οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τζέριαν Γκραντ και Γουένιεν Γκέιμπριελ – δείχνοντας για άλλη μια φορά τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των παικτών.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με τον Κέντρικ Ναν
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τα σενάρια «παραίτησης Αταμάν»
- Παπαθεοδώρου: «Το κλίμα στα αποδυτήρια - Γιατί δεν θα γίνουν δηλώσεις σήμερα» - Τι είπε για πιθανές αλλαγές
- Ενθουσιασμένος ο Σισέ με μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη