Παναθηναϊκός: Χρήμα και κατάλληλοι άνθρωποι
Εντυπωσιακό αυτό που έγινε με τα 15.000 διαρκείας στο μπάσκετ που ξεπούλησαν μέσα σε ώρες!
Όχι ότι δεν το περιμέναμε, απλά ερωτηματικό ήταν η ανταπόκριση του κοινού σε τιμές πιο τσιμπημένες οικονομικά σε σχέση με πέρσι.
Για μια ακόμα φορά ο κόσμος κάνει ρεκόρ, δείχνει ότι στηρίζει ΠΑΝΤΑ τα τμήματα ήταν βλέπει προοπτική, διοίκηση που σκέφτεται σαν αυτόν, που έχει πάντα υψηλά στάνταρ και φροντίζει ο οπαδός-πελάτης να περνάει καλά σε περιβάλλον πολύ ανώτερο από αυτό που αποκαλούμε απλά μια παρακολούθηση αγώνα.
Ο DPG αλλάζει την κουλτούρα του τι σημαίνει “επισκέπτομαι το γήπεδο”. Το μπάσκετ είναι η περηφάνια του κόσμου εδώ και δεκαετίες, το τμήμα που κρατά την σημαία ψηλά σε πολύ δύσκολες εποχές και φέρνει σταθερά νέες γενιές κοντά στον σύλλογο.
Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να επενδύσει, στελέχωσε την ΚΑΕ με ανθρώπους που έχουν εμπειρία, γνώσεις και ξέρουν καλά τον Παναθηναϊκό.
Πήρε προπονητή από το πάνω ράφι, έφτιαξε ρόστερ ικανό να κρατήσει στους ώμους του το βάρος της φανέλας, των απαιτήσεων και της παράδοσης.
Τώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει με χαρά το κοινό να του επιστρέφει πίσω μέρος της επένδυσής του φωνάζοντάς με τον τρόπο του “προχώρα κι εμείς είμαστε εδώ”. Έτσι φτιάχνονται -όχι ομάδες, αλλά -αυτοκρατορίες. Με χρήμα και κατάλληλους ανθρώπους στις σωστές θέσεις.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με τον Κέντρικ Ναν
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τα σενάρια «παραίτησης Αταμάν»
- Παπαθεοδώρου: «Το κλίμα στα αποδυτήρια - Γιατί δεν θα γίνουν δηλώσεις σήμερα» - Τι είπε για πιθανές αλλαγές
- Ενθουσιασμένος ο Σισέ με μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη