Παναθηναϊκός: Δίχως λόγια για τον Γερεμέγεφ...
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από πέρσι έπρεπε να είναι δεύτερος στο rotation, στα ματς που τελικά ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 2 σέντερ φορ, να ήταν αυτός ο βασικός κι όχι ο Αντράζ Σπόραρ.

Κάποιοι θα σταθούν στα τετ α τετ που έχανε και στα κακά τελειώματα του όταν άρχισε η φετινή σεζόν.
Ισχύει αυτό, αλλά υπήρχε μήπως κανένας πράσινος να ξεχωρίζει όταν στο Κορωπί ήταν ο Ντιέγκο Αλόνσο;
Ο τύπος ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, πάει και τελειώσε! Διαθέτει πλήρη αντίληψη του πού βρίσκεται ο κάθε συμπαίκτης του και βοηθά στην γρήγορη ανάπτυξη παίζοντας ως επί το πλείστον με την πλάτη.
Ο Σπόραρ π.χ δεν το έχει καθόλου το παιχνίδι με την πλάτη. Όταν τη σπάει με τη μία, δε μπορεί να πασάρει με φάλτσο αριστερά ή δεξιά, οπότε η μπάλα πηγαίνει μερικά βήματα πίσω και ανατρέπει την ανάπτυξη.
Αν δεν έχει τη μπάλα μπροστά του, ο Σλοβένος δεν ξέρει που να την στείλει. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι ο Γερεμέγιεφ είχε 8 γκολ και μια ασίστ, μόλις σε 488′ αγωνιστικά λεπτά.
Ο Αλεξ πρέπει να συνεχίσει να δίνει τις υπηρεσίες του στο κλαμπ μα επιβάλλεται κιόλας η ομάδα να φέρει κι άλλο στράικερ που να μπορεί να εναλλάσσεται μαζί του και τον Φώτη στο 9.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: «Γι' αυτό ο Γιαννακόπουλος αναφέρει τον Γιόκιτς - Μην αποκλείσουμε κάποια έκπληξη»
- «Ο Παναθηναϊκός δίνει Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη στην Σπόρτινγκ αντί 30 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός: «Όχι» σε πρόταση 50 εκατ. ευρώ των Βαρδινογιάννη-Σόλακ
- Ουρμπόνας για Παναθηναϊκό: «Σορτς ο μεγάλος στόχος - Ποιος μπορεί να αποχωρήσει»
- Νίκολα Γιόκιτς: Πότε λήγει το συμβόλαιό του, οι «χρυσές» απολαβές του