Αγγελόπουλος: «Το περσινό, το πιο σημαντικό πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού»

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό, στη χρονιά των 100 ετών.

Αγγελόπουλος: «Το περσινό, το πιο σημαντικό πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού»

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό, σε μια περίοδο κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε σε δύο ζητήματα που θεωρεί κομβικά για τον οργανισμό. Από τη μία, στο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός την περσινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό για τους ίδιους στην ιστορία της ομάδας.

Από την άλλη, αναφέρθηκε στη συμφωνία για την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για 49 χρόνια, εκφράζοντας την προσδοκία ότι σύντομα η ομάδα θα μπορέσει να «μπει» στο ΣΕΦ ως στο «σπίτι» της, όπως σημείωσε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Η βράβευσή μας είναι ακόμα πιο τιμητική, γιατί έρχεται από εσάς τους δημοσιογράφους, που είστε οι πιο αυστηροί κριτές όλων. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού μπορέσαμε να πετύχουμε δυο πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Το πρώτο, το πρωτάθλημα Ελλάδας του 2025, που για εμάς είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το δεύτερο, είναι η μεγάλη συμφωνία για την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 49 χρόνια. Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορούσαμε να μπει ο Ολυμπιακός στο σπίτι του, στο σπίτι που του αξίζει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr