Ο Παναθηναϊκός βγάζει αντίδραση με τον Μπακασέτα στο 3.20!

Οι αποδόσεις για το μεγάλο ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Άρης, από τη Novibet.

Ο Παναθηναϊκός βγάζει αντίδραση  με τον Μπακασέτα στο 3.20!

Η πίεση παραμένει στο «πράσινο» στρατόπεδο και στον Παναθηναϊκό δηλώνουν αποφασισμένοι να χτίσουν σερί νικών στη Super League για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδια με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρη, στο ΟΑΚΑ είναι κομβικό στην 9η αγωνιστική της Super League και το «τρίποντο» της νίκης είναι… μονόδρομος για να μειωθεί το -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

Η απογοητευτική εικόνα και η ήττα κόντρα στην Τσέλσι χτύπησε νέο καμπανάκι στον προπονητή Ντιέγκο Αλονσο, ο οποίος στο ματς με τον Άρη θα ρίξει από την αρχή στο παιχνίδι τους Τετέ, Μπακασέτα και αμφότεροι είναι ικανοί να βελτιώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε πίεση από το πρώτο μέρος και το πλάνο ΟΦΗ που το «τριφύλλι» σκόραρε γρήγορα θα ήταν το ιδανικό. Απόδοση 2.30 ο Παναθηναϊκός να νικήσει στο πρώτο 45λεπτο.

 

Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι με την Τσέλσι πήρε ανάσες και μετά τη δεδομένη απουσία του Ιωαννίδη θα αναλάβει μαζί με τον Τετέ περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση. Ο Άρης φημίζεται για το σκληρό του παιχνίδι και την άμυνα του και είναι ικανός να κάνει λάθος μέσα στο «κουτί». Ο καταλογισμός πέναλτι κοστολογείται στο 2.65 και anytime σκόρερ Μπακασέτας σε απόδοση 3.20.

 

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει δίψα για μια μεγάλη νίκη και αυτή αναμένεται να μεταφραστεί σε πάθος και δύναμη πάνω στο χορτάρι. Η επιλογή Over 2.5 κάρτες στους παίχτες του «τριφυλλιού» σε απόδοση 2.00 είναι δελεαστική, αφού άπαντες έχουν καταλάβει ότι δεν πρέπει να αφήσουν τον Άρη να κάνει το παιχνίδι του.

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr