Οσμάν: «Θέλω να ξανακερδίσουμε τη Euroleague, πρέπει να ράψουμε το όγδοο αστέρι»
Ο Τσεντί Οσμάν παραχώρησε δηλώσεις πριν τον πρώτο αγώνα του 2025 για τον Παναθηναϊκό Aktor απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Έχουν νέο προπονητή και θεωρώ πως παίζουν καλύτερα τώρα. Κλείσαμε το 2024 με πολύ καλό τρόπο.
Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό, μιας και είμαστε μόλις στον Ιανουάριο»
Σε ερώτηση για τον Γουένιεν Γκέιμπριελ απάντησε: «Στη Maccabi Playtika Tel Aviv έπαιζε πολύ καλά. Στο ντεμπούτο του ήταν φανταστικός. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει σε όλη τη σεζόν»
Τέλος, για τους στόχους του εν όψει του 2025 είπε: «Θέλω να ξανακερδίσουμε τον τίτλο στην EuroLeague, να κάνουμε το back-to-back. Αυτό είναι.
Πρέπει να ράψουμε το 8ο αστέρι. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω απλά να είμαι υγιής. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρά!»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά «χωρίζουν» Αλαφούζο-Μπενίτεθ: Τα ζητήματα που κρατούν ανοιχτό το μέλλον του
- Γιαννακόπουλος: «Δύο μαχητές που δεν χάσανε ποτέ...»
- Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Παντελίδη και το rotation του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Τσάπρα, Νταμς και τον σχεδιασμό του καλοκαιριού
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)