Ξέσπασε ο Φρουρός: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, ποιος θα έρθει προπονητής!» (vid)

Οι αντιδράσεις του «Φρουρού» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τσέλσι.

Ξέσπασε ο Φρουρός: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, ποιος θα έρθει προπονητής!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο Marmita-sports:

«Άμυνα για τα σκυλιά. Από πίσω έρχεται ο Φέλιξ. Είδα τον Κώτσιρα να ξεκινά δυνατά, είπα μήπως δούμε τίποτε καλό. Ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ έχουν έναν, δες εδώ (σ.σ στη φάση του 0-1). Με τέτοιες ομάδες δεν υπάρχει ”κόντρα στη ροή”.

Αντίο ζωή, 0-2 Μούντρικ. Δεν με απασχολεί το ματς. 0-2 σβηστά η Τσέλσι. Τραγική η άμυνα. Μέσα στα δίχτυα τον έβαλε τον Κώτσιρα. Ανανεώσαμε Κώτσιρα, όλα καλά! Ουαί και αλίμονο, αν δεν ανανεώσει ο Βαγιαννίδης. Ο τραγουδιστής Κώτσιρας καλύτερα θα έπαιζε.

Πάρε και το 0-3 σήμερα. Είναι ικανοί να φάνε τάλιρο σήμερα. Ας βάλω να πιω λίγο νερό. Υπάρχει και ένα ουίσκι, βλέπω να το χρησιμοποιώ. Τα βλέπει αυτά ο Καραγκούνης που ξ…ωσε τη Βέρντερ κάποτε!

Κράτα τον Μαντσίνι. Δες το χέρι. Ρεζίλι. Μλαντένοβιτς κάρτα, πληρωθήκαμε για αυτό τουλάχιστον. Δεν συμφέρει τον Άρη να έρθει κανένα 0-6. Ντόρτια πριν το 60′. Κράτα τον τον Αλόνσο, θα δεις βελτίωση. Είναι ικανός να φέρει τη μεγαλύτερη ήττα.

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, ποιος θα έρθει προπονητής. Μπου…λο την ομάδα, την έκανε η διοίκηση. Δεν σας άρεσε πέρσι, όταν τα είπα για τον Τερίμ. Ξαναγύρισε ο κόσμος στο γήπεδο με Γιοβάνοβιτς με τα καλά του και τα στραβά του.

Πήρε Αντούνια; Πήρε Λινγκρ; Κάτι Τσοκάι και κάτι Τρουιγιέ του έφεραν. Τον Μαντσίνι άμα τον ήθελε, θα τον έπαιρνε 1η Γενάρη, όχι 20. Πήγε στην Εθνική ομάδα ο Ιβάν και έγινε ελκυστική στο μάτι με δυο λόγια. Ο Πογιέτ πήγε να παίξει στη Γεωργία με 1.5 εξτρέμ.

Βαγιαννίδης, η ασίστ (σ.σ στο γκολ του Πελίστρι). Παίξε με τον Κώτσιρα, να κάνει τέτοιο ανέβασμα!

Δεν πληρώνομαι εγώ για να φέρω προπονητή! Θα την έκανα, πάντως, τη δουλειά μου, καλύτερα από αυτούς. Η στελέχωση της ομάδας δεν έχει Παναθηναϊκούς»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version