Ασημακόπουλος: «Το 1-0 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ δίχασε τους οπαδούς»

Σε μια διαφορετική και σπάνια παράλληλα προσέγγιση προχώρησε ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Γεντί Κουλέ».

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη «Livesport»:

Το 1-0 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ δίχασε, κατά κάποιον τρόπο, τους οπαδούς. Άλλοι είδαν την απόδοση “μία από τα ίδια” κι άλλοι διέκριναν μισό βήμα μπροστά…. Καλό είναι να δούμε και τις ιδιαίτερες συνθήκες μέσα στι οποίες κύλησε η προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ήταν μόνο ο θάνατος του Μπάλντοκ, αλλά και η πίεση που υπήρχε σε ποδοσφαιριστές και προπονητή για νέο ξεκίνημα μετά τη διακοπή. Δική μου εντύπωση ότι κατέβηκαν διψασμένοι να ανατρέψουν την έως τώρα άσχημη εικόνα τους, επειδή καταλαβαίνουν ότι “δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση”…

Η σημαντικότερη διαπίστωση όμως, έχει να κάνει με το υλικό συνολικά. Παικταράδες, δίπλα σε “τρύπες”. Μεγάλο το πρόβλημα… Ο Τετέ, για παράδειγμα, έπαιξε σχεδόν μόνος του. Ο Αράο καθαρίζει εδώ και καιρό για τρεις και τέσσερις. Το δίδυμο Ίνγκασον-Γεντβάι δεν πείθει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ο Πελίστρι βρίσκεται εκτός ενδεκάδας από τον ίδιο άνθρωπο που τον έφερε στην ομάδα, επειδή δεν προσφέρει το παραμικρό. Ο Κώτσιρας καμία σχέση με εκείνον των προηγούμενων χρόνων. Αντικαταστάτης του Ιωαννίδη δεν υπάρχει. Το ίδιο και για τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος… πόσο να αντέξει πάνω-κάτω. Ο Βαγιαννίδης λίγο έλειψε να χαθεί από μία βλακώδη συμπεριφορά. Και ο Μπακασέτας δεν αξιοποιείται με τον τρόπο που τον βλέπουμε στην Εθνική.

Exit mobile version