ΟΑΚΑ από τα παλιά! Η εκτίμηση για την προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι (19:45, Ant1 ) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, επιδιώκοντας μια ιστορική νίκη που θα αποτελέσει και την πρώτη του επιτυχία στον θεσμό!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τόσα εισιτήρια «κόπηκαν» για το ντέρμπι (pics)

Οι «πράσινοι» έρχονται από μια σημαντική νίκη στο Ηράκλειο με 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, την οποία αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, του οποίου ο ξαφνικός θάνατος συγκλόνισε την ομάδα και τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη απόψε, όπως τόνισαν τόσο ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός όσο και ο Φακούντο Πελίστρι κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα, παρά το γκολ του Τάσου Μπακασέτα που τους έδωσε το προβάδισμα. Έτσι, η αποψινή αναμέτρηση με τους «μπλε» του Λονδίνου γίνεται κρίσιμη, καθώς η ομάδα δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΟΑΚΑ απόψε θα… βράζει, καθώς αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 55.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στις εξέδρες.

Exit mobile version