Θετικός να αναλάβει ελληνική ομάδα ο Φαν Μπόμελ - Ποια τα δεδομένα

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά μετά από μια πετυχημένη θητεία στην Άντβερπ.

Θετικός να αναλάβει ελληνική ομάδα ο Φαν Μπόμελ - Ποια τα δεδομένα

Ο Ολλανδός προπονητής οδήγησε την ομάδα του Βέλγιο στα… αστέρια του Champions League αποκλείοντας την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ελεύθερος στην αγορά και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι είναι θετικός να αναλάβει κάποια ελληνική ομάδα. Μάλιστα, έχει και θαυμαστή τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το SDNA:

«Για να περάσουμε στο…παρασύνθημα του ρεπορτάζ, σύμφωνα με όσα έπιασαν οι «κεραίες» του SDNA, ο Ολλανδός προπονητής στο πλαίσιο της αναζήτησης νέου πάγκου, δεν παρουσιάζεται αρνητικός το τάιμινγκ που διανύουμε στην προοπτική συνεργασίας με ελληνική ομάδα και με ό,τι ασφαλώς θα μπορούσε να συνεπάγεται αυτό.

Σημειωτέων πως ο Φαν Μπόμελ συνεργάζεται με το μεγάλο μανατζερικό γραφείο «SEG», το οποίο σε σταθερή βάση εδώ και χρόνια πραγματοποιεί δουλειές με…άρωμα Ελλάδας.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr