Απίθανο: Πρόταση μέχρι και 33 εκατομμύρια ευρώ για Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό!

Ο 24χρονος έχει «τρελάνει» ολόκληρη την Ευρώπη, με το γκολ του μέσα στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία να αποτελεί το αποκορύφωμα των κατορθωμάτων του τον τελευταίο χρόνο.

Άγιαξ-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» το κανάλι που θα δείξει τη ρεβάνς

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτέλεσε πόλο έλξης για κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους το φετινό καλοκαίρι, με τις προτάσεις στην πόρτα της «πράσινης» ΠΑΕ να μην σταματούν να… έρχονται.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει ανένδοτος όσον αφορά κάθε σενάριο πώλησης του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα παραμείνει στο Αθηναϊκό κλαμπ.

Παρόλα αυτά, το όνομα του συνεχίζει να παίζει σε ομάδες του «Νησιού» και το αξιοσημείωτο έχει σχέση με την Σαουθάμπτον.

Οι «Άγιοι» στην πρώτη τους πρόταση προσέφεραν στον Παναθηναϊκό 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν, επανήλθαν με 33 εκατομμύρια ευρώ, με το «όχι» του Τριφυλλιού να είναι οριστικό για οποιαδήποτε ποσό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr