Αλαφούζος για Ιωαννίδη: Τι απαντά στα σενάρια πώλησης τον Ιανουάριο

Νέο μήνυμα από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, ο οποίος παραμένει ανένδοτος όσον αφορά την παραχώρηση του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την Livesport.

Αλαφούζος για Ιωαννίδη: Τι απαντά στα σενάρια πώλησης τον Ιανουάριο

Μπορεί το καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ να έφτασε στο τέλος του, αλλά ήδη ξεκίνησαν οι φήμες από την Πορτογαλία για πιθανό deal ελέω του παραθύρου του Ιανουαρίου.

Σε αυτά τα σενάρια, πήρε θέση ο Γιάννης Αλαφούζος δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πρόκειται να πουληθεί ούτε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και μην ξεχνάμε ότι σύντομα θα κατατεθεί στην πλευρά του Έλληνα φορ μία επέκταση συμβολαίου με μία νέα συμφωνία που θα τον κατατάσσει στους κορυφαίους αμειβόμενους παίκτες της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός δίνει τα «πάντα» για τον ηγέτη του με σκοπό να τον κρατήσει προσηλωμένο στις υποχρεώσεις της ομάδας για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr