«Ο Παναθηναϊκός επιδότησε με 650.000 ευρώ τη μεταγραφή Αϊτόρ»

Αποκαλυπτικό άρθρο για το πώς βρέθηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Αϊτόρ, καθώς και για τις οικονομικές πτυχές της μεταγραφής, δημοσίευσε η ιστοσελίδα sportdog.

«Ο Παναθηναϊκός επιδότησε με 650.000 ευρώ τη μεταγραφή Αϊτόρ»

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν από τους ελάχιστους παίκτες -μέχρι τώρα- που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τον… ξεφορτωθεί. Βέβαια τον πλήρωσε αδρά, αφού μπορεί να βρήκε ομάδα, την ΑΕΚ Λάρνακας του παλιού γνωστού του Τσάβι Ρόκα, αλλά στους Κύπριους θα στοιχίσει όλη τη σεζόν μόλις 130.000 ευρώ.

Κι αυτό αφού το υπόλοιπο ποσό του παχυλού συμβολαίου, που είχε στο «τριφύλλι», θα το πληρώσουν οι «πράσινοι». Ουσιαστικά δηλαδή ο Αλαφούζος…επιδότησε με περίπου 650.000 ευρώ τη μεταγραφή του Αϊτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας, προκειμένου να τους αδειάσει τη θέση στο ρόστερ.

Ο Ισπανός εξτρέμ μάλιστα αρνήθηκε να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό, που είχε συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να του δώσει συμβόλαιο με 520.000 ευρώ net αποδοχές τον χρόνο. Ο Αιτόρ επικαλέστηκε πως δεν ήθελε να πάει στην Βουλγαρία και έτσι το deal δεν πρόχώρησε, προς ικανοποίηση και του Ρόκα που τον περίμενε στην Κύπρο….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr