«Έκλεισε» στην Μπενφίκα ο Κερέμ Ακτούρκογλου - Το κόστος της μεταγραφής (pic)
Στη Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κερέμ Ακτούρκογλου, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την Τουρκία.
Μετά το σήριαλ με τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Κερέμ Ακτούρκογλου τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπενφίκα, η οποία παραμένει χωρίς προπονητή.
Η Γαλατασαράι αποκλείστηκε από το Champions League και μάζεψε τα εκατομμύρια (και) από την πώληση του Ακτούρκογλου.
Σύμφωνα με το δημοφιλή ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο «μαθητής» του Φατίχ Τερίμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική ομάδα με την «Τσιμ Μπομ» να εισπράττει 11 εκατ. ευρώ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΠριν από ένα μήνα οι Τούρκοι είχαν βάλει στο κάδρο και τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του παίκτη.
Δείτε παρακάτω:
Galatasaray ve Benfica, Kerem Aktürkoğlu transferi için 11 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. https://t.co/BQbGSEhnxa
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) September 2, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ