Παναθηναϊκός: «Στενοί φίλοι Αλαφούζος-Ατζούν, το ποσό που καλύπτει για Ακτούρκογλου»

Νέες αναφορές στην Τουρκία σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κερέμ Ακτούρκογλου.

Παναθηναϊκός: «Στενοί φίλοι Αλαφούζος-Ατζούν, το ποσό που καλύπτει για Ακτούρκογλου»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν σταματάει στην απόκτηση του Τετέ όσον αφορά την ενίσχυση από την Τουρκία καθώς σύμφωνα με τους Τούρκους, κοιτάζει και την περίπτωση του Κερέμ Ακτούρκογλου.

Όπως γράφουν στη γειτονική χώρα, το «τριφύλλι» ρώτησε την πλευρά του 25χρονου μεσοεπιθετικού για να μάθει πληροφορίες και αν υπάρχει έδαφος για να μπει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Μάλιστα, στο… παιχνίδι φέρεται να είναι ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος θέλει να υποστηρίξει την πιθανή μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τον Κερέμ Ακτούρκογλου.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Ατζούν Ιλιτσαλί είναι πολύ στενοί φίλοι. Ο Ατζούν Ιλιτσαλί έφερε τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό. Ο Ατζούν Ιλιτσαλί θέλει να καλύψει μέρος της αμοιβής ως χορηγός σε περίπτωση πιθανής μεταγραφής. Το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το κόστος μεταγραφής που καθόρισε η Γαλατασαράι για τον παίκτη ή αν θα κάνει επίσημη προσφορά αφού ακούσει το ζητούμενο ποσό μεταγραφής είναι μυστήριο και ερωτηματικό», τονίζεται στην Τουρκία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr