Χάλασε η μεταγραφή του Κερέμ Ακτούρκογλου στη Σπαρτάκ Μόσχας (pic)

Ο ατζέντης του Κερέμ Ακτούρκογλου ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν θα μετακομίσει στη Μόσχα για λογαριασμό της Σπαρτάκ.

Χάλασε η μεταγραφή του Κερέμ Ακτούρκογλου στη Σπαρτάκ Μόσχας (pic)

Αν και υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Γαλατασαράι και της Σπαρτάκ Μόσχας, ο Κερέμ Ακτούρκογλου αποφάσισε να μην πάρει τη μεταγραφή στη ρωσική ομάδα όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του, Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα.

Αν και η σχέση του Τούρκου ποδοσφαιριστή με την «Τσιμ Μπομ» ήταν τις τελευταίες μέρες σε τεντωμένο σχοινί μετά τον επεισοδιακό τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπεσίκτας, ο ποδοσφαιριστής τελικά δεν αποχώρησε το κλαμπ.

Ο Ακτούρκογλου είχε υψηλές απαιτήσεις (που άγγιζαν τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων) και δεν «καιγόταν» εξαρχής να πάρει μεταγραφή στη Σπαρτάκ Μόσχας λόγω και του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από την Ευρώπη.

Ο «μαθητής» του Φατίχ Τερίμ προπονείται κανονικά με τη Γαλατασαράι και μένει να φανεί αν τις επόμενες τρεις εβδομάδες κάποια ομάδα θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις τόσο του τουρκικού συλλόγου όσο και του ποδοσφαιριστή.

Οι Τούρκοι υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Ακτούρκογλου, ωστόσο, από το περιβάλλον της ομάδας φαίνεται πως η περίπτωση αυτή δεν απασχολεί τους «πράσινους».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr