Αγιαξ – Παναθηναϊκός: Η... εναλλακτική τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα

Στον “αέρα” βρίσκεται η τηλεοπτική μετάδοση της μεθαυριανής ρεβάνς Άγιαξ-Παναθηναϊκός, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Παναθηναϊκός-Άγιαξ 0-1: Τα highlights από την ήττα στο ΟΑΚΑ

Τα χρήματα που αξιώνουν οι Ολλανδοί για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του αγώνα είναι πάρα πολλά και είναι… χαώδης η απόσταση σε σχέση με τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τα ελληνικά κανάλια.

Οι Ολλανδοί μάλιστα δεν δείχνουν καμία διάθεση να “πέσουν” μέχρι στιγμής, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ώρες πρόκειται να γίνει ακόμα μία καθοριστική επαφή με την Cosmote TV.

Πάντως, εκφράζεται αισιοδοξία πως μέχρι αύριο θα έχει βρεθεί λύση και ο αγώνας θα μεταδοθεί κανονικά.

Σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης, το κυπριακό ΡΙΚ είναι αυτό που θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Το ΡΙΚ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League μεταξύ του Άγιαξ και του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στις 21:15.

Η αναμέτρηση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Μείνετε συντονισμένοι στο ΡΙΚ για την αποκλειστική κάλυψη αυτού του σημαντικού αγώνα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με το κανάλι μετάδοσης.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται και διαδικτυακά στην νέα ιστοσελίδα του ΡΙΚ, www.rik.cy».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr