Δύο φάουλ σε 3 λεπτά ο Μπαντιό με τη Ρεάλ - Επτά φάουλ σε 5 ματς με τον Παναθηναϊκό
Ο Μπράνκου Μπαντιό μπήκε γρήγορα σε πρόβλημα φάουλ στον ημιτελικό της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four.
Ο Μπράνκου Μπαντιό βρέθηκε από πολύ νωρίς σε δύσκολη θέση στον ημιτελικό του Final Four ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο παίκτης της Βαλένθια χρεώθηκε με δύο φάουλ μέσα σε μόλις τρία λεπτά συμμετοχής, γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή του να τον αποσύρει γρήγορα από το παρκέ.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς έρχεται μετά τη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, όπου ο Μπαντιό είχε καταγράψει συνολικά επτά φάουλ σε πέντε αναμετρήσεις.
Στον ημιτελικό, πάντως, το ξεκίνημά του ήταν εντελώς διαφορετικό ως προς τη διαιτητική αντιμετώπιση των επαφών, αφού οι δύο παραβάσεις ήρθαν σχεδόν αμέσως.
Ο Μπαντιό προσπάθησε να συνεχίσει με την ίδια ένταση στην άμυνα, όμως αυτή τη φορά τα σφυρίγματα τον έβαλαν από νωρίς σε κατάσταση διαχείρισης.
Έτσι, η Βαλένθια έχασε προσωρινά έναν παίκτη που είχε ενεργό ρόλο στο αμυντικό της πλάνο, σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Συνήθως έχω άσχημες εμπειρίες εδώ - Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη»
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Επιβεβαίωσε την ξεφτίλα της Euroleague o Γιασικεβίτσιους: «Oπαδοί της Φενέρ είχαν πληρώσει εισιτήρια και δεν μπήκαν στο γήπεδο»
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»