«Πάρτι» στο lounge του ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Ολυμπιακού: Έβαλαν το «Νοικιάστηκε» της Λιόλιου! (vid)
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν το πάρτι μέσα στα VIP Lounges του ΟΑΚΑ…
Πρόσβαση σε όλα τα μέρη του γηπέδου του Παναθηναϊκού απέκτησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού (σ.σ στην επίσημη καταμέτρηση ήταν περισσότεροι από τους αρχικούς υπολογισμούς), μετά τη λήξη του ημιτελικού αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ.
Ο deejay του γηπέδου, έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού, το τραγούδι «Νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου, αλλά και άλλα συνθήματα των Πειραιωτών, μετατρέποντας έναν κοινόχρηστο χώρο σε… Θύρα 7.
Δείτε παρακάτω:
Οποιος ξαναβρισει τρακη εδω μεσα θα του γ…σω!!#mexritelous#olympiacosbc#paobc pic.twitter.com/zJD9cZZxCy
— Pablo7 (@dogofpavlof) May 22, 2026
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Συνήθως έχω άσχημες εμπειρίες εδώ - Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη»
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Επιβεβαίωσε την ξεφτίλα της Euroleague o Γιασικεβίτσιους: «Oπαδοί της Φενέρ είχαν πληρώσει εισιτήρια και δεν μπήκαν στο γήπεδο»
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»