Φουρνιέ: «Είναι περίεργο να βλέπω τη Θύρα 13 στα κόκκινα»
Ο Εβάν Φουρνιέ στάθηκε στην ατμόσφαιρα του Telekom Center Athens μετά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ.
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκα με τον Εβάν Φουρνιέ να κάνει αναφορά στην ατμόσφαιρα του γηπέδου.
«Δεν θα πω ψέματα, είναι πάρα πολύ περίεργο», ανέφερε στο Basket News χαρακτηριστικά ο Γάλλος καλαθοσφαιριστής, περιγράφοντας την αίσθηση του να αγωνίζεται στο Telekom Center Athens έχοντας στο πλευρό του χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού.
«Είναι περίεργο να βλέπω τη θύρα 13 στα κόκκινα!», συμπλήρωσε ακόμη.
Δείτε παρακάτω:
Evan Fournier on playing in OAKA surrounded by Olympiacos fans:
“Not gonna lie, it’s weird as f**k.” pic.twitter.com/agBCDicINO
— BasketNews (@BasketNews_com) May 22, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Συνήθως έχω άσχημες εμπειρίες εδώ - Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη»
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Επιβεβαίωσε την ξεφτίλα της Euroleague o Γιασικεβίτσιους: «Oπαδοί της Φενέρ είχαν πληρώσει εισιτήρια και δεν μπήκαν στο γήπεδο»
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»