Παναθηναϊκός: Το ποσό που ζήτησε ο Βαρδινογιάννης στον Γκαγκάτη για την Παιανία
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ζήτησε από τον Μάκη Γκαγκάτση το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στην Παιανία.
Σύμφωνα με το monobala.gr, ο «Καπετάνιος» έχει απαίτηση ύψους 20 εκατ. ευρώ για την Παιανία με τους συμβούλους της ΕΠΟ να βλέπουν θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση, παρά το γεγονός πως χρειάζονται κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο χώρο.
Αυτή την εποχή η Ομοσπονδία έχει στην κατοχή της αυτά τα χρήματα (8 εκατομμύρια βρίσκονται στο αποθεματικό της και τα υπόλοιπα έχουν δοθεί από FIFA και UEFA), ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ότι επήλθε πλήρης συμφωνία.
Το σχέδιο της ΕΠΟ είναι μεγαλύτερο για την Παιανία, καθώς δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον και η εξ ολοκλήρου εγκατάστασή της εκεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Από τα καλλιστεία, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Αλβανίδα καλλονή στο T-Center Athens (pics)
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Στο T-Center η... αγαπημένη ρεπόρτερ του Πέσιτς (pic)
- Γάτας: «Ραντεβού Μπαλντίνι-Φύσσα στο Λονδίνο - Αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει προπονητή»
- Νέα «πόρτα» Τζέιμς σε Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο» (pic)
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)