Europa League: Πόσο κόσμο θα έχει το Παναθηναϊκός - Άγιαξ

Σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άγιαξ! Πρώτη αναμέτρηση για τον γ’ προκριματικό της διοργάνωσης, με τους «πράσινους» να ψάχνουν το βήμα που θα αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης κόντρα στο Ολλανδικό μεγαθήριο.

Επίθεση σε οπαδό του Παναθηναϊκού! Tον κύκλωσαν και απαίτησαν να τους δώσει τη φανέλα του

Οι δύο ομάδες προσπέρασαν την Μπότεφ και τη Βοϊβοντίνα και απόψε το βράδυ (8/8, 21:00, COSMOTESPORTS 1HD) έχουν το πρώτο… ραντεβού τους για ένα «εισιτήριο» στα play off της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου οι Ολλανδοί είναι το απόλυτο φαβορί.

Το ίδιο ίσχυε εντούτοις και πέρσι, τέτοιον καιρό στα ματς με τη Μαρσέιγ, όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε εντέλει τον τρόπο για να πάρει μία μεγαλειώδη πρόκριση. Κι αυτό ακριβώς θα επιδιώξει να κάνει και σ’ αυτά τα μεγάλα και (πάντα) ιδιαίτερα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Οι «πράσινοι» θα έχουν την υποστήριξη 30.000 και πλέον φίλων τους που θα τους σπρώξουν για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να τονίζει στις δηλώσεις του ότι αυτό δίνει στην ομάδα του ένα επιπλέον κίνητρο, προσθέτοντας πως οι «πράσινοι» θα μείνουν πιστοί στις αρχές τους και εκφράζοντας την αισιοδοξία του απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο «Αίαντας».

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο νεαρός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Έμεινε λοιπόν εκτός αποστολής. Αναφορικά με την ενδεκάδα τώρα, το ερώτημα μοιάζει να είναι το αν θα παραμείνει βασικός ο Μαντσίνι ή αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Τετέ.

Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ, είναι οι σίγουροι ουσιαστικά για την ενδεκάδα.

Πολύ θετικό για το «τριφύλλι» η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο νεοφερμένος Φίλιπ Μαξ που πρόλαβε να προπονηθεί μόλις δύο φορές με τη νέα του ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr