Τεττέη: Οι δηλώσεις για το ντεμπούτο του και η ατάκα για Μπενίτεθ
Ο Ανδρέας Τεττέη μίλησε για το πρώτο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τη δουλειά με τον Ράφα Μπενίτεθ και τα ντέρμπι που ακολουθούν.
Ο Ανδρέας Τεττέη έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε τόσο στο συναίσθημα της πρώτης εμφάνισης, όσο και στη δουλειά που γίνεται καθημερινά με τον Ράφα Μπενίτεθ.
Ο επιθετικός των «πράσινων» μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και εμφανίστηκε χαρούμενος για το ξεκίνημά του στο «τριφύλλι», υπογραμμίζοντας ότι θέλει να δίνει ακόμη περισσότερα μέσα στο γήπεδο:
«Ένιωσα πολύ χαρούμενος, γιατί πιστεύω ότι βοήθησα πολύ την ομάδα και θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».
Ο Τεττέη εξήγησε ότι η αλλαγή περιβάλλοντος και παιχνιδιού είναι μεγάλη, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετική φιλοσοφία και περισσότερη κατοχή:
«Έχει μεγάλη διαφορά, γιατί ο Παναθηναϊκός κρατάει την μπάλα, ενώ με την Κηφισιά, όταν την κρατούσαμε, είχαμε άλλο τακτικό πλάνο».
Ο διεθνής φορ στάθηκε και στο κομμάτι του γκολ, τονίζοντας ότι νιώθει πως η δουλειά με τον προπονητή τον βοηθά να γίνεται πιο επικίνδυνος μέσα από τις κινήσεις του:
«Με βοήθησε πολύ ο Ράφα Μπενίτεθ. Όλο τον καιρό που είμαι εδώ, μου λέει σε ποιους χώρους να κινούμαι και πώς να γίνω πιο επικίνδυνος. Το γκολ είναι κάτι που θα έρθει, όταν έρθει η στιγμή, η μπάλα θα μπει».
Κλείνοντας, ο Τεττέη έδειξε ότι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση, αφού έρχονται παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων με Άρη και ΑΕΚ:
«Είναι πολύ μεγάλα ντέρμπι και είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Από αύριο κοιτάμε το ματς της Τετάρτης και από την Πέμπτη το ματς του πρωταθλήματος».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος για Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση» (vid)
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)
- Ακούστηκαν συνθήματα κατά Αλαφούζου: «Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός»
- Ξανά σε σχέση η Μαριγκόνα - «Ποια θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ;» (pics)
- Πανούτσος: «Μου είπαν ότι ο Τετέ τους αποχαιρετούσε κάθε μέρα...»