«Σεντόνι» και... Σπόραρ ονειρεύεται η Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε το ΑΠΟΕΛ με 2-0 σκορ και πλέον, μπορεί να σκέφτεται για τα πλέι οφ του UEFA Champions League, αν δεν «αυτοκτονήσει» την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

«Σεντόνι» και... Σπόραρ ονειρεύεται η Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Οι Σλοβάκοι μετά τη Στρούγκα και την Τσέλιε, πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League «φλερτάρουν» με την είσοδό τους στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η υποψήφια ομάδα για την απόκτηση του Άντραζ Σπόραρ αν καταφέρει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στους Κύπριους, θα εντάξει σημαντικό ποσό στο ταμείο της και θα παίξει για τα… εκατομμύρια σε ένα τελευταίο ζευγάρι αγώνων, έχοντας εξασφαλίσει καταρχήν, την είσοδό της στο UEFA Europa League.

Με αυτά τα δεδομένα, οι εξελίξεις με τον Σλοβένο φορ του Παναθηναϊκού – του οποίου η μεταγραφή στο Μεξικό «κόλλησε» – θα υπάρξουν μετά τους προκριματικούς αγώνες της τρέχουσας φάσης, όταν και θα ‘χει ξεκαθαριστεί το τοπίο αναφορικά με τα έσοδα της ομάδας.

Για την ιστορία η Σλόβαν άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Πέτροβιτς και στις καθυστερήσεις ο Μακ σημείωσε το 2-0 απέναντι στην πρώην ομάδα του Βιγιαφάνιες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr