«Σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μπεν Γεντέρ»

Δημοσίευμα γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας «συνδέει» τον Μπεν Γεντέρ με μεγάλη ελληνική ομάδα.

«Σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μπεν Γεντέρ»

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μονακό (20 γκολ/2 ασίστ την περασμένη σεζόν σε συνολικά 36 συμμετοχές).

Στις 12 Αυγούστου θα κλείσει τα 34 του χρόνια αλλά ακόμη περνάει η μπογιά του Γαλλό- Τυνήσιου, με τις 19 συμμετοχές και τα 3 γκολ με τους “τρικολόρ”.

Το όνομα της Bigφοράτης δεν μας αποκαλύφτηκε, ακριβώς επειδή η υπόθεση είναι ανοικτή/”ζεστή” και σε εξέλιξη ( δεν έχει καεί).

Στις αρχές του Ιουλίου πάντως είχε γραφτεί στον “Κόκκινο Πρωταθλητή” πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του free Γεντέρ αλλά και η ΑΕΚ με Super Mario στο “βολάν” της μπορεί πλέον να μπει και να “παίξει” δυνατά σε τέτοιες περιπτώσεις ενώ έχει και τις… άκρες στην γαλλική αγορά.

Είτε πρόκειται για την μία, είτε για τον άλλον, με τον Γεντέρ πρέπει να κάνουν υπομονή και να δείξουν επιμονή/αποφασιστικότητα.

Μιλάμε άλλωστε για φορ με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 8.000.000 ευρώ (στα 34 του), ο οποίος πριν από μια 4ετία είχε κάνει limit up μετοχής στα 50.000.000!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr