Οι Τούρκοι... ξαναχτύπησαν: «Σήμα μεταγραφής από τον Μπακασέτα, επιστρέφει στην Τουρκία»

Νέο τρελό σενάριο από την Τουρκία, καθώς δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρώην παίκτης της Τραμπζονσπόρ θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι... ξαναχτύπησαν: «Σήμα μεταγραφής από τον Μπακασέτα, επιστρέφει στην Τουρκία»

Τη στιγμή που ο Μπακασέτας δείχνει να έχει βρει το ρόλο του στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, οι Τούρκοι επιμένουν σε τρελά σενάρια, όπως και περίπου πριν έναν μήνα.

Σύμφωνα με το τουρκικό Akşam news, το οποίο αναπαράγουν πολλές σελίδες στη γειτονική χώρα, ο Μπακασέτας είπε στον μάνατζέρ του ότι ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα:

«Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο μάνατζερ του Μπακασέτα επικοινώνησε με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας. Η Μπεσίκτας, είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, καθώς θέλει να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή. Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σε σύντομα στη μεταγραφή του Αναστάσιου Μπακασέτα».
.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News